Dagens hälsosamma måltid är tacotallrik på kalkonfärs, kryddad med tacokrydda, spenat, ruccola, tomat, och lök. Så gott! En fröjd för ögat också. Eller hur?
- Ekologisk kalkonfärs stekt i ekologiskt riktigt smör tillsammans med gul lök och vitlök.
- Tacokrydda från Spicemaster.
- Färsk ekologisk spenat
- Färsk ekologisk ruccola
- Cocktail tomater, delade
- Gul lök, hackad
Perfekt alternativ till den klassiska tacon som ju innehåller mjöl. Och det hade varit snäppet godare om jag haft guacamole till. Så jag rekommenderar dig att se till att ha avokado hemma så att du kan göra guacamole att ha till. Och det ska jag definitivt ha nästa gång.
Tips: Gör din egen eller köp tillsattsfri tacokrydda. Den från Spicemaster är god och innehåller bara kryddor, inga tillsatser.
Lämna ett svar